Νέα

Η αξία της δουλειάς μας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την 2η εκδήλωση από την σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων του 2017, με τίτλο “Η αξία της δουλειάς μας”, στο αμφιθέατρο του ΤΕΠΑΚ, Πεύκιος Γεωργιάδης στη Λεμεσό.

Στις 12 του Ιούλη 2017, η ώρα 19:00 η Ένωση επιτάσσει επαγγελματίες από τον χώρο της νομικής και των λογιστικών για μια διάλεξη που αφορά όλη την δημιουργική βιομηχανία, έχοντας πάντα ως στόχο την δέσμευση μας να προστατεύσουμε το επάγγελμα. Κοστολόγια, τιμολόγια, συμβάσεις και προσφορές θα είναι μερικά από τα πεδία που θα συζητηθούν με τους προσκεκλημένους εξειδικευμένους επαγγελματίες, σε ένα δημιουργικό διάλογο.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, Μάριος Παναγίδης (συνέταιρος) και Παναγιώτης Σαββίδης (δικηγόρος) από το δικηγορικό γραφείο Haviaras & Philippou advocates & legal consultants καθώς και ο Κωνσταντίνος Μίτσιγκας (συνέταιρος) από τον συμβουλευτικό οίκο FINCAP advisers, θα μας δώσουν μια ευρύτερη αντίληψη για το πως θα πρέπει να ορίζεται ορθά η αξία της δουλειάς μας, τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης ενώ για τα μή μέλη θα υπάρχει είσοδος 8€. Παραλάβετε τα εισιτήρια σας κατά την είσοδο σας στην εκδήλωση.

 

cagdi