Μέλη

Graphic Design / Illustration / Editorial / Branding
Αγγελική Αθανασιάδη
Visual Designer / Columnist / Founder and Creative Director of Graphic Stories Cyprus

Η Αγγελική ΜΚ Αθανασιάδη εργάζεται ως Visual Designer από το 1999, υπό την επωνυμία “makad”. Έχει σπουδάσει γραφιστική στον ΑΚΤΟ, Αθήνα - Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει ένα ισχυρό υπόβαθρο στην έντυπη και ψηφιακή επικοινωνία και τη διαφήμιση. Συνεργάστηκε με διαφημιστικές εταιρείες, ως ελεύθερος επαγγελματίας και με μεγάλα λιθογραφεία της Αθήνας. Εργάστηκε ως Assistant Art Director στον όμιλο Αττικών Εκδόσεων, για το τεχνολογικό περιοδικό PC Magazine. Επίσης έχει συνεργαστεί με φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Novartis, Pharmanel, Menarini, UCB κ.ά.
 
Πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της ομαδικής εργασίας και στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης. Ολοκλήρωσε ένα τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Interior Design μαζί με ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Σχεδιαστών Οπτικής Επικοινωνίας VCDC - “Visual Communication Designers' Club”.
 
Από τον Ιούλιο του 2014 διατηρεί την τακτική στήλη "Γραφιστορίες" στο πολιτιστικό έντυπο "Παράθυρο" της Κυπριακής εφημερίδας "Πολίτης", με θέμα τη Γραφιστική και την Οπτική Επικοινωνία. Τα άρθρα επίσης φιλοξενούνται στο blog makad.cy . Της αρέσει να μοιράζεται το πάθος και τις γνώσεις της για το design και είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει στην κοινότητα.

Η Αγγελική είναι Ιδρύτρια και Creative Director της Συνάντησης Σχεδιαστών Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, “Graphic Stories Cyprus”, με στόχο τη μετάδοση γνώσεων και εξειδικευμένης τεχνικής κατάρτισης καθώς και τη διερεύνηση των σύγχρονων τάσεων του graphic design.