Μέλη

Graphic Design / Print / Typography / Branding
Δέσποινα Καννάουρου

Η Δέσποινα Καννάουρου σπούδασε Οπτική Επικοινωνία στην Μόσχα στο πανεπιστήμιο Στρόγγανοβ, μια σχολή η οποία γέννησε σπουδαίους Κονστρουκτιβιστές στην εποχή της.
4 Χρόνια αργότερα, έχoντας λάβει το πτυχίο της, επέστρεψε στην Κύπρο όπου δούλεψε σε διαφημιστική εταιρία για ένα χρόνο.

Έχoντας αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές τις, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου άρχισε να εργάζεται στο βιβλιοπωλείο του Design Museum και παράλληλα να σπουδάζει στο Central Saint Martins. Το 2007 αποφοίτησε με διάκριση απ το MA Communication Design και έμεινε στο Λονδίνο για ακόμη ένα χρόνο δουλέυoντας στο design studio makeUP.

Απ εκεί μετακόμισε στο Castres της Γαλλίας όπoυ δούλεψε για ένα χρόνο στη Presse Media 81 (international editorial production company) και επόμενος της σταθμός ήταν η Βαρκελώνη όπου και έμεινε για 2 χρόνια εργάζoντας για το studio MOT και το branding agency Morillas.

Έπειτα από πολλά χρόνια εργασίας και σπουδών στο εξωτερικό, η Δέσποινα επέστρεψε στην Λεμεσό το 2011 όπου και δουλεύει ως ελεύθερη επαγγελματίας τόσο με Κύπριους όσο και με διεθνής πελάτες.