Νέα

CAGDI community meets clubhouse

Τη Δευτερα 31/05/2021 το Cagdi Community πειραματίζεται με ενα νέο τρόπο επικοινωνίας μέσω του Clubhouse.

To #clubhouse είναι ένας χώρος για casual ηχητικές συζητήσεις κατα την διάρκεια των οποίων θα αναπτύσσονται διαφορά θέματα που αφορούν όσ@ εργάζονται, σπουδάζουν ή έχουν πάθος για τη γραφιστική και την εικονογράφηση (μέλη ή και μη μέλη της ΕΓΕΚ).

Λόγο στις συζητήσεις μας θα έχουν όλ@ όσ@ επιθυμούν.
Η δομή των sessions μας θα είναι η ακόλουθη: Το πρώτο μέρος θα αποτελείται από την συζήτηση του εκάστοτε θέματος μεταξύ ομιλητών και καλεσμένων και το δεύτερο μέρος θα ανοίγει για όσ@ θέλουν να συμμετέχουν.

Την ερχόμενη Δευτερα θα συζητήσουμε για την Δικτύωση Γραφιστών και Εικονογράφων στην Κύπρο. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας; Συνεργαζόμαστε; Ανταλλάζουμε γνώμες, συμβουλές ή feedback; Στους αρχικούς ομιλητές θα είναι οι Χριστίνα Ολυμπίου, Χριστίνα Πάντζιαρου, Σιμώνη Φιλίππου, Στέλιος Λαμπαδίτης, Ανδρέας Οδυσσέως και στην πορεία θα πάρει τον λόγο όποι@ άλλ@ θέλει να μιλήσει.

Οσ@ θέλετε να παρακολουθήσετε ή και να συμμετέχετε στην συζήτηση μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον από τους ομιλητές στο Clubhouse για να λάβετε την σχετική ειδοποίηση μόλις προγραμματιστεί η συζήτηση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε χρήστες iOS και Android εδω www.joinclubhouse.com και λειτουργεί μόνο με πρόσκληση. Όσ@ χρειάζεστε πρόσκληση μπορείτε να την ζητήσετε από ατομά που ηδη ειναι στο clubhouse.

Μπορειτε επίσης να ρωτήσετε και στο CAGDI community και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να σας καλέσει.

cagdi