Νέα

Carob Awards

Με σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητας στη διαφήμιση σε όλες τις εκφράσεις της, τα Carob Awards επιστρέφουν το φθινόπωρο του 2024.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να υποβάλετε τα έργα σας και να αναδείξετε τις δουλειές που έχετε δημιουργήσει για πελάτες κατά το διάστημα από 1 Ιανουαρίου, 2022 έως και 31 Μαρτίου, 2024.

Η φετινή διοργάνωση θα βραβεύσει έργα σε έξι ενότητες: Ad, Design & Illustration, Digital, PR, Production και Integration. Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων είναι η 14η Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι οι εταιρείες μέλη του Συνδέσμου Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου, οι εταιρείες μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Παραγωγής Διαφημιστικών Ταινιών, και τα φυσικά πρόσωπα μέλη της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου έχουν ειδικές εκπτώσεις.

Τα CAROB Awards διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ). Τα βραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2019 και αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη εκδήλωση βραβείων διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή συμμετοχών στο διαγωνισμό και οδηγίες για το πως να φτιάξετε τις συμμετοχές σας στη βάση καλών πρακτικών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.

 

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου

Συνδιοργανωτής: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Μέγας Χορηγός: Lidl Κύπρου

cagdi