Μέλη

Illustration / Motion Graphics / Editorial Illustration / Scientific Illustration
Κωνσταντίνος Χατζηδημήτρη

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδημήτρη ξεκίνησε τις σπουδές του στις Καλές Τέχνες στη Ρώμη, στην Αccademia di Belle Arti di Roma και αργότερα συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο κινούμενο σχέδιο στο πανεπιστήμιο της Pompeou Fabra στη Βαρκελώνη.

Γοητεύεται ιδιαίτερα από την πρόσμιξη του ρεαλιστικού με το φανταστικό καθώς κι από την ικανότητα μιας εικονογραφημένης στιγμής να ξεδιπλώσει ατελείωτες πτυχές ερμηνείας.

Έχει ζήσει και εργαστεί σε Ρώμη, Αθήνα και Βαρκελώνη με αποτέλεσμα οι κοσμοπολίτικες επιρροές τους να έχουν έντονη την παρουσία τους στη δουλειά του. Ο Κωνσταντίνος ζει και εργάζεται πλέον στη Λεμεσό.

Ο τομέας εργασίας του περιλαμβάνει editorial εικονογράφηση, ανατομία, επιστημονική εικονογράφηση, σκηνογραφία, , cartoon, εικονογράφηση χαρακτήρων, επεξηγηματικό illustration /animation και motion graphics, τα οποία εικονογραφεί στον υπολογιστή αλλά και στο χέρι. Για 10 χρόνια εργάστηκε ως εικονογράφος και animator σε διάφορες εταιρείες και για διάφορους πελάτες, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι ενεργό μέλος στα καλλιτεχνικά πράγματα της Κύπρου, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκθέσεις.