Μέλη

Graphic Design / Editorial / Motion Graphics / Education
Αλέξης Σαββίδης

Ο Axel Σαββίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Σχεδιαστική Καινοτομία από το Πανεπιστήμιο De Montfort, Leicester και πτυχίου στις Γραφικές Τέχνες και Διαφήμιση του Frederick Institute of Technology. Έχει εργαστεί ως γραφίστας για κορυφαίες διαφημιστικές εταιρείες στη Κύπρο επίσης τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκει λογισμικά για χρήση στις γραφικές τέχνες και τα κοινωνικά δίκτυα, σε συνεργασία με εκπαιδευτικά κέντρα. Έχει λάβει μέρος σε 3 εκθέσεις και μια δημόσια διάλεξη με θέμα: Πως η φωτογραφία μπορεί να επηρεάσει το graphic design.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου, όπως και του Φεστιβάλ γραφιστικής και Οπτικής επικοινωνίας Κύπρου I LOVE GRAPHIC.

Δημιουργός του group στο Facebook, Cypriot Artists με περισσότερους από 3000 καλλιτέχνες ως μέλη, προσπαθώντας να δώσει την ευκαιρία σε νέους και όχι μόνο καλλιτέχνες που ζουν στην Κύπρο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Εξερευνά νέες τεχνολογίες προώθησης της δημιουργικότητας και πειραματίζεται με τον ηλεκτρονικό σχεδιασμό συνθέσεων και πορτρέτων.

Portfolios: Professional

                    Personal