Μέλη

Graphic Design / Typography / Branding / Advertising
Σάββας Ξιναρής

 

Ο Σάββας Ξιναρής είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Frederick. Πέραν της ακαδημαϊκής του ιδιότητας, είναι σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς την τυπογραφία.

Είναι απόφοιτος του Frederick Institute of Technology της Κύπρου με πτυχίο στο Γραφιστικό και Διαφημιστικό Σχεδιασμό. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Τυπογραφικές Τέχνες του London College of Communication, University of the Arts London του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου όπως επίσης και μέλος διεθνών οργανισμών που είναι συνυφασμένοι με τις εφαρμοσμένες τέχνες. Στο βιογραφικό του έχει συμμετοχές σε σχετικά με το αντικείμενο του ερευνητικά προγράμματα, συνέδρια, σεμινάρια και εκθέσεις. 

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα διαφημιστικά γραφεία στην Κύπρο αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την επίβλεψη και παράδοση υλικού για μεγάλες διαφημιστικές εκστρατείες. Πιστεύει πως το design κάνει καλό στα μάτια (!) και έχει τις απαντήσεις για πολλά προβλήματα.