Μέλη

Graphic Design / Editorial / Web / Branding
Στέλιος Λαμπαδίτης

Γεννημένος στην Αθήνα και με σπουδές στο Industrial Design στην Domus Academy του Μιλάνο, ο Στέλιος Λαμπαδίτης είναι ένας εμπειρικός επαγγελματίας γραφίστας και διακοσμητής εσωτερικών χώρων, φανατικός οπαδός του design εδώ και 23 χρόνια. Με πολλά χρόνια εμπειρίας σε μεγάλο σχεδιαστικό γραφείο της Ελλάδος, έχει συνεργαστεί με ελληνικές εκδόσεις γνωστών περιοδικών όπως Maison Figaro, Elle και Art de la Table μεταξύ άλλων, ως still life στυλίστας, ενώ έχει επιμεληθεί ως Art Director τον σχεδιασμό άλλων εκδόσεων, όπως το περιοδικό BLUE της Aegean και τις ετήσιες εκδόσεις του HOME (Deloudis SA).

Στην Αθήνα ίδρυσε την ENOUGHSAID, ένα πρότυπο open studio με σκοπό την ανοικτή συνεργασία και προσφορά υπηρεσιών από επαγγελματίες του κλάδου, όπου και λειτούργησε με επιτυχία για 5 χρόνια προτού μετοικίσει στη Μέση Ανατολή για να αναλάβει επικεφαλής το τμήμα Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας.

Με αγάπη για την γραφιστική και ιδιαίτερα το branding και packaging design έχει σχεδιάσει την οπτική ταυτότητα για ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια, εμπορικές επιχειρήσεις, μουσεία, καθώς και για προϊόντα τροφίμων και καλλυντικών μεταξύ άλλων.

Τα τελευταία 2 χρόνια ζει και εργάζεται στη Κύπρο όπου και ίδρυσε την ομάδα REFORM DESIGNERS. Πλαισιωμένος από επαγγελματίες με την ίδια αγάπη για το design, προσφέρει υπηρεσίες γραφιστικής, ψηφιακής σχεδίασης, marketing και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων.