Νέα

Graphic Stories Vol09 | THE POWER OF YOUTH

Graphic Stories Vol09  |  THE POWER OF YOUTH
Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας

Η ΕΓΕΚ εξασφάλισε και φέτος 20% στην τιμή εισιτηρίου μόνο για τα μέλη της! Στείλτε email στο info@cagdi.org.cy για να λάβετε τον κωδικό έκπτωσης!

 

Η Οπτική Επικοινωνία μας αφορά όλους!

Το φετινό Graphic Stories έρχεται φρέσκο και ανανεωμένο, αφού κρύβει μέσα του τη Δύναμη των Νέων και φέρνει μαζί του νέες δράσεις! Το νέο πρόγραμμα είναι ανατρεπτικό αφού οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, ενώ τα εργαστήρια προηγούνται το διήμερο Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαρτίου, 2023. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του τριημέρου φιλοξενεί δώδεκα [12] διακεκριμένους σχεδιαστές από Γερμανία, Αγγλία, Ελλάδα & Κύπρο. Περιλαμβάνει εννέα [9] διαλέξεις, έξι [6] δημιουργικά εργαστήρια, μια [1] προβολή ταινίας animation, μια [1] διεθνή έκθεση αφίσας με συμμετοχή σχεδιαστών από την Κύπρο και το εξωτερικό και ένα [1] διαδραστικό installation για το κοινό το οποίο πλαισιώνεται από ομάδες νέων με χορό και μουσική.

Το 9ο Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, στη Λευκωσία, με θέμα Η Δύναμη των Νέων – The Power of Youth. Οι νέοι είναι το πιο σημαντικό και δυναμικό τμήμα του πληθυσμού σε κάθε χώρα. Αυτοί αποτελούν την κινητήριο δύναμη κάθε αλλαγής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής. Οι νέοι διαθέτουν την περιέργεια, τον ιδεαλισμό, τον ενθουσιασμό, το θάρρος, τη δύναμη και τη θέληση να αλλάξουν τον κόσμο. Δεν αποτελούν απλά ένα τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά τον σημαντικότερο πλούτο του κόσμου αυτού. Είναι το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας και η ελπίδα για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος πιο δίκαιου, πιο ειρηνικού, πιο ελεύθερου, πιο πράσινου, πιο βιώσιμου και χωρίς αποκλεισμούς.

17-19 Μαρτίου 2023, Λευκωσία
Δια ζώσης &
Live Streaming
www.graphicstories.org

Graphic Stories – Στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, από την EFA

cagdi