Νέα

OPEN CALL

Το Animafest Cyprus και η Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου με τη βοήθεια του BirdLife Cyprus, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους για να ανακοινώσουν μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για 5 ζευγάρια σχεδιαστών (γραφίστες ή/και εικονογράφοι) και animators για να συνεργαστούν για τη δημιουργία ενός έργου που θα τους προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα δυναμικό, διαδραστικό περιβάλλον και να συμβάλουν σε μια δημιουργική γιορτή για τη φυσική ομορφιά της Κύπρου. Φέτος, η ανοικτή πρόσκλησή μας θα επικεντρωθεί στο θέμα των πουλιών της περιοχής Σαλαμιού.

Ψάχνουμε για ταλαντούχους σχεδιαστές για να δημιουργήσουμε ομάδες αποτελούμενες από έναν σχεδιαστή (γραφίστα ή/και εικονογράφο) και έναν animator. Κάθε ομάδα θα αναλάβει να δημιουργήσει ένα flipbook που θα ζωντανεύει ένα από τα πέντε διαφορετικά είδη πουλιών της περιοχής του Σαλαμιού. Το BirdLife Cyprus θα παρέχει στους καλλιτέχνες λεπτομερείς πληροφορίες και εικόνες για τα πέντε πουλιά.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:

Θεματική: Birds of Salamiou

Επιλέξιμοι συμμετέχοντες: σχεδιαστές (μόνο μέλη της ΕΓΕΚ) και animators

Τελικό έργο: Flipbook με 1 είδος πουλιού ανά ομάδα

Τοποθεσία έκθεσης: Σαλαμιού, Επαρχία Πάφου

Ημερομηνίες Φεστιβάλ: 9-12 Αυγούστου 2024

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:

Συμπληρώστε τη Φόρμα Υποβολής 

https://forms.gle/3ftD8W7JHQLroBeeA

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Προθεσμίας υποβολής: 05/07/24

Ανακοίνωση επιλογής: 09/07/24

 

Όσοι επιλεγούν να συμμετέχουν (5 σχεδιαστές και 5 animators) θα λάβουν από ένα δωρεάν εισιτήριο για το φεστιβάλ, καθώς και δωρεάν χώρο στο κάμπινγκ.

Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργικές σας προτάσεις και να σας καλωσορίσουμε στο Animafest Cyprus 2024!

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο @info@cagdi.org.cy

cagdi