Νέα

Shots of Inspiration “Ανατολή στην Αναρίτα”

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου (12:00 – 13:00 μμ.), η 13η συνάντησή μας, με την ονομασία “Shots of Inspiration”.

Το θέμα της συνάντησης μας είναι “Ανατολή στην Αναρίτα” και σε αυτή, ένας Visual designer, ο κος Χάρης Τσέβης, θα μοιραστεί μαζί μας την εντυπωσιακή πορεία του στη διεθνή σκηνή των δημιουργών και θα μας μιλήσει για τις αρχές, τις αξίες, τις επιλογές που κάθε πρωί, δίνουν νόημα στα σχέδιά μας. Στρατηγικές συμβατές με το χαρακτήρα, τη αντίληψη και τη στόχευση. Από το σχεδιασμό στην υλοποίηση και μέσα από την αξιολόγηση και την αυτοκριτική στην αέναη επανάληψη της θετικής επιλογής.

Ο Χάρης Τσέβης είναι Έλληνας visual designer. Σπούδασε στην Αθήνα και το Μιλάνο και σήμερα ζει στο χωριό Αναρίτα, της Πάφου. Στο πελατολόγιό του βρίσκει κανείς πολυεθνικές από τη λίστα Fortune 500 (eBay, Toyota, Land Rover, Coca Cola, Yahoo, Ferrari, IKEA κοκ), μερικά από τα πιο σημαντικά παγκόσμια μέσα ενημέρωσης (The Wall Street Journal, Time, Los Angeles Times, Sports Illustrated, ΑΛΦΑ και άλλα), καθώς και διαφημιστικές εταιρίες από κάθε ήπειρο.

Είναι επισκέπτης καθηγητής στον ΑΚΤΟ και αρθρογραφεί συχνά για θέματα design, αισθητικής, κυβερνοκουλτούρας και ιστορίας της πληροφορικής. Η δουλειά του έχει εκτεθεί σε γκαλερί και μουσεία στη Βαρκελώνη, το Σαν Χοσέ, τη Λευκωσία και αποτελεί μέρος ιδιωτικών συλλογών ανά τον κόσμο.

Μία γρήγορη περιήγηση στην ιστοσελίδα του, www.tsevis.com θα σας εμπνεύσει.

Η συνάντηση θα γίνει στο αμφιθέατρο, στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού μας, στη Λευκωσία.

Είσοδος ελεύθερη

Π.Α. μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2019 στο cyta.intra@cyta.com.cy

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Shots of Inspiration “Ανατολή στην Αναρίτα”

 

cagdi