Μέλη

Graphic Design / Print / Web / Branding
Αστέριος Κοκκίνης

Καθοδηγούμενος από τα λεγόμενα ενός από τους πιο καινοτόμους Graphic Designer του 20ου αιώνα Paul Rand, "Design is so simple, thats why it is so complicated", ο Astro Rosso στοχεύει στη μοναδικότητα της δημιουργίας και την έμπνευση που πηγάζει μέσα από τα θεωρητικά "ασήμαντα" πράγματα!

Ο Αστέριος Κοκκίνης δημιούργησε το προσωπικό του Brand Identity "Astro Rosso", το οποίο εμπνέεται τόσο μέσα από το όνομά του, όσο και από την Ιταλική επιρροή που απέκτησε από τις σπουδές και την εργασιακή του ζωή στη Φλωρεντία. Είναι κάτοχος MA στο Graphic Design based in New Media από το Istituto Europeo di Design (IED) Firenze της Ιταλίας και κάτοχος BA στο Graphic and Advertising Design από το Frederick University της Κύπρου.

Βραβεύτηκε για το σχεδιασμό της “Rosso Typeface”, η οποία δημοσιεύτηκε στο Brand Magazine Typogaphy Issue 11, από την Sendpoints Books Co Ltd στο Hong Kong, το 2014. Την αναγνώριση ακολούθησε το Behance Appreciation Award για το σχεδιασμό του “Vee Magazine” σε συνεργασία με τον επίσης graphic designer João Pucci. Ωστόσο, συμμετείχε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης
επαγγελματιών και προώθησης Young European Creatives, με τίτλο Creative Express ADCE 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, εξασφαλίζοντάς του ακόμα μια διάκριση.

Στη Φλωρεντία εργάστηκε ως freelancer παρέχοντας design services σε πληθώρα πελατών, μέσα από το σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, την προώθηση με τη χρήση online και offline marketing, το editorial and printing. Συνέχισε την εργασιακή του καριέρα ως Graphic and UI Designer σε κορυφαίο Group εταιρειών στην Κύπρο. Σήμερα ακολουθεί freelancer πορεία, καθώς συνεργάζεται με επαγγελματίες του χώρου για την παροχή εξιδανικευμένων υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα ποιότητας.